Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλεί στην καθιερωμένη γιορτή του, επ’ ευκαιρία της λήξης της Σχολικής χρονιάς, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 μεταξύ των ωρών 07:30-11:30 μ. μ., στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

Η γιορτή γίνεται για τα παιδιά του Σχολείου μας ώστε να έχουν την ευκαιρία σε μία γιορτή χωρίς το άγχος των εξετάσεων να αποχαιρετήσουν εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών τους φίλους τους αλλά και για τους γονείς ώστε να γνωριστούμε μεταξύ μας και να χαρούμε με τη χαρά των παιδιών μας. Ταυτόχρονα θα αποχαιρετήσουμε τα παιδιά της τρίτης τάξης που αφήνουν το Γυμνάσιο για καινούριους δρόμους στη ζωή τους.

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ευχόμαστε να είναι μία ευχάριστη βραδιά για τα παιδιά μας και να χαρούμε και μείς μαζί τους.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


 Η είσοδος για τη γιορτή θα είναι 3€ ανά συμμετέχοντα ώστε να καλυφθεί μέρος των εξόδων, δεδομένου ότι θα προσφερθούν αναψυκτικά (χωρίς περιορισμό στην κατανάλωση από τα παιδιά) και κρύο πιάτο (τυροπιττάκια, σπανακοπιττάκια και πιτσάκια σε αναλογία τουλάχιστον ένα από κάθε είδος σε κάθε παιδί).

Επίσης χωρίς επιπλέον χρέωση κάθε εισιτήριο θα αντιστοιχεί σε ένα λαχνό για την κλήρωση δύο ποδηλάτων που θα αγοραστούν από τον Σύλλογο. Θα διατίθενται δε και λαχνοί προς 1€ ο καθένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου